Vår historia

Själva företaget Bosses Bil & Motor startade 1982 i Boden och 1 maj 2005 förvärvades det av Peter och Marina Alnelind. Bägge kom från helt andra branscher men tack vare den duktiga, befintliga personalen kunde dom styra skutan vidare och idag känns det som om bilar alltid varit deras vardag.

Peter är född bodensare och började sin karriär som målare, inte nån undra på eftersom pappa Alnelind och bägge bröderna också är i målarbranschen, men när man har sälj i blodet så la Peter penslarna i burken och startade sin säljbana kring 80-talet och så har det fortsatt än idag.

Marina började sin karriär på ett tryckeri i Boden och satt och pillrade ihop annonstidningen med papper, vax och kniv, men intresset hade alltid varit på den ekonomiska sidan och flyttades vidare till att ta hand ekonomin i företaget. Där blev hon kvar tills Peter och hon fick erbjudandet att köpa Bosses Bil & Motor. Efter mycket funderande hit och dit bestämde dom sig för att ta ett steg ut i luften och satsa och det har dom aldrig ångrat.

Idag finns det 3 bilmärken i hallen Subaru, Isuzu, Ora