Vi kan erbjuda flera olika försäkringslösningar:

Körklar (Folksam)  – Skräddarsydd försäkring och en av de mest heltäckande försäkringarna på marknaden. Med Folksam Bilförsäkring får du till exempel ersättning för hela eller delar av självrisken vid uppsåtlig skadegörelse om din bil har vagnskadegaranti eller helförsäkring. Du får även en hyrbilsförsäkring utan extra kostnad om du väljer Bilförsäkring Stor!

Isuzu Försäkring –  Är utformad för trygghet, mervärden och personlig service i fokus. Försäkrar du din Isuzu hos Isuzu Försäkring får du den försäkring du behöver. Oavsett Isuzu-modell är Isuzu Försäkring perfekt för din bil.

Subaru Försäkring –  En försäkring speciellt för Subaru-ägare och är lika noga med detaljerna som de som byggde din bil. En bilförsäkring du kan lita på, med smarta lösningar och personlig service i fokus. Försäkrar alla modeller av Subaru och oavsett om du kör Subaru Outback, Forester eller XV är Subaru Försäkring helt enkelt det bästa för din bil.

Länsförsäkringar 1 mån fri försäkring –  Bilar upp till femton år gamla. I försäkringen ingår även allrisk & MER-försäkring och sedan god tid innan dom 1 månaderna tagit slut får ni ett erbjudande om att förlänga försäkringen.